Notiser

Må fjerne video

Eyvind Hellstrøm har fått beskjed av Helsedirektoratet om å fjerne videoen han har publisert på YouTube.com. Videoen defineres som alkoholreklame, ifølge VG.

Det er mulig Norge regnes som et godt land av mange, men vi har mange, mange merkelige forbud som krenker naturlige friheter. Ytringsfriheten blir tråkket på av direktorat og et politisk flertall.

Les artikkelen Denne videoen blir gransket.

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrik Meyer
10 years ago

Er dette faktisk mulig? Videoen er jo ikke lagret på norsk server.

NorgesAnarkisten
NorgesAnarkisten
10 years ago

«Dette synes jeg er latterlig, sier kjendiskokken, men legger til at han vil sørge for at videoen blir fjernet.»

Og med det så legger han seg flat for statens trusler. OG det er synd.

Hellstrøm burde strekt ut en lang finger til staten og sagt «fuck off», men istedenfor føyer han seg etter et urimelig krav.

Jeg lurer på om dette er pga Hellstrøms kjendisstatus eller om de vil følge opp alle som gjør lignende stunt på youtube og andre steder på internet.

Totalitarismen er her allerede, demokrati er verdiløst når frihet og rettferdighet ikke eksisterer.

Ja til opplyst enevelde!

Odd Erling N. Eriksen
Odd Erling N. Eriksen
10 years ago

Nå er det jo iofs litt fascinerende og veldig skremmende at Helsedirektoratet later til å være av den oppfatning at det ikke er lov å komme med visse ytringer på norsk – selv ikke i utlandet.

Eller er problemet at en norsk statsborger ikke skal ha lov til å ytre seg om sitt forhold til vin, likegyldig språk eller sted?

Jeg håper inderlig Hellstrøm kommer på bedre tanker, og utber seg en lovhjemmel fra Helsedirektoratet. Det kunne blitt underholdende.

Baltzersen
10 years ago

Ja, hr. Eriksen. Det er alltid interessant å se hva myndighetspersoner og -organer svarer når man ber om en konkret lovhjemmel. 🙂

Odd Erling N. Eriksen
Odd Erling N. Eriksen
10 years ago

Har bedt om innsyn i brevet Helsedirektoratet sendte til Moestue Grape Selections der de krevde videoen fjernet. (Jeg elsker offentlighetsloven!)

Har også i en separat forespørsel bedt direktoratet begrunne hvordan de kommer frem til at de har myndighet til å kreve videoen fjernet.

Skal bli spennende å se hva svaret blir.

Rune
10 years ago

Bli med og hjelp til i kampen mot Helsedirektoratet. Spre videoene til Hellstrøm via din Youtube-konto – se informasjonen under videoen http://www.youtube.com/watch?v=w3lPSqH0RdU og http://www.youtube.com/watch?v=vbf7hPYJzL4.

La oss vise at et slikt system som Helsedirektoratet og andre byråkrater digger ikke kan holde i lengden.

Fra arkivet