Notiser

Norge trenger alternative medier

Borgerne trenger mediemangfold, skriver Aina Stenersen på Aftenposten.no.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
norskgoy
9 years ago

Ja, motstand (eventuelt “ikkelike”-viruset) mot Fox News er jo et klassisk symptom for sykdommen sosialdemokrat.

Anonym
Anonym
9 years ago

Dette vet alle som har vokst opp med foreldre i mediebransjen i Oslo: journalister hadde før i tiden svært variert bakgrunn. I dag har de alle gått på journalisthøgskolen i Volda. Før foraktet de etablerte journalistene de som hadde gått i Volda, i dag finnes det knapt noe annet. Kanskje staten ikke burde drive utdanning, og hvertfall ikke journalistutdanning i den grad den gjør idag? Det er jo ingen hemmelighet at utdanningen er preget av Arbeiderparti-verdier. Uansett synes jeg det er lavmål å trekke fram Fox News som et alternativ på høyresiden. Fox er søppel. En annen ting: hvorfor skal… Read more »

Anonym
Anonym
9 years ago

Før var jo også alle avisene åpent tilhengere av et parti. Aftenposten var for Høyre, Dagbladet for Venstre, Arbeiderbladet for AP etc. Uansett må det da være mer spennende med aviser med litt bein i nesa og journalister med mer variert akademisk bakgrunn. Nivået er ikke så høyt synes jeg. Som akademiker ser jeg ofte mye søppel i norsk dagspresse, særlig sammenliknet med utlandet. Ingen medier i Norge kan måle seg med The Guardian, Liberation, The Economist, New York Times, f.eks. Aftenposten kommer nærmest, men har fortsatt et stykke igjen. VG og Dagbladet er tabloid søppel som i blant har… Read more »

Fra Liberalerens arkiv