Notiser

Norge trenger alternative medier

Borgerne trenger mediemangfold, skriver Aina Stenersen på Aftenposten.no.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
norskgoy
10 years ago

Ja, motstand (eventuelt «ikkelike»-viruset) mot Fox News er jo et klassisk symptom for sykdommen sosialdemokrat.

Anonym
Anonym
10 years ago

Dette vet alle som har vokst opp med foreldre i mediebransjen i Oslo: journalister hadde før i tiden svært variert bakgrunn. I dag har de alle gått på journalisthøgskolen i Volda. Før foraktet de etablerte journalistene de som hadde gått i Volda, i dag finnes det knapt noe annet. Kanskje staten ikke burde drive utdanning, og hvertfall ikke journalistutdanning i den grad den gjør idag? Det er jo ingen hemmelighet at utdanningen er preget av Arbeiderparti-verdier. Uansett synes jeg det er lavmål å trekke fram Fox News som et alternativ på høyresiden. Fox er søppel. En annen ting: hvorfor skal… Read more »

Anonym
Anonym
10 years ago

Før var jo også alle avisene åpent tilhengere av et parti. Aftenposten var for Høyre, Dagbladet for Venstre, Arbeiderbladet for AP etc. Uansett må det da være mer spennende med aviser med litt bein i nesa og journalister med mer variert akademisk bakgrunn. Nivået er ikke så høyt synes jeg. Som akademiker ser jeg ofte mye søppel i norsk dagspresse, særlig sammenliknet med utlandet. Ingen medier i Norge kan måle seg med The Guardian, Liberation, The Economist, New York Times, f.eks. Aftenposten kommer nærmest, men har fortsatt et stykke igjen. VG og Dagbladet er tabloid søppel som i blant har… Read more »

Fra arkivet

 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • Feirer du Thomas Jefferson?Feirer du Thomas Jefferson?
  Thomas Jefferson oppsummerte liberalismens kjerne i Uavhengighetserklæringen.
 • Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?
  Økonomisk vekst, sysselsetting, industrialisering, innovasjon og bosetning er del av bærekraftsmålene. Hva betyr det? Og hva med ulikhet og barnearbeide? Del 3 i en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
 • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
  Keynes var en økonom for depresjoner.
 • Gi en liten gave til LiberalerenGi en liten gave til Liberaleren
  Vi trenger Liberaleren som et sterkt talerør for den liberale høyresiden. Her er en mulighet til å hjelpe oss.
 • Vår individualistiske velferdsstatVår individualistiske velferdsstat
  Ideen om at individualisme og kollektivisme er to motsetninger, som er fiender med hverandre, er feil. La oss tenke på kollektivet også!
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?