Ukategorisert

Politiets ressurser

Etter debatter om politiets ressurser er det greit å minne om én av oppgavene som politiet må følge opp etter politiske vedtak.

Kjøp av Sex! Sogn og Fjordanes første sexkunde er tatt, ifølge Nettavisen.

Politiets ressurser brukes også til å overvåke personer som har inngått frivillige avtaler.

Politiet brukte noen timer på å overvåke paret på Sunnfjord Hotel & Spafør før mannen ble arrestert. Et politisk flertall har gitt politiet oppgaver som går utover annet politiarbeid. Mannen, for så vidt kvinnen også, gjorde ikke annet enn at en helt frivillig avtale ble inngått dem imellom.

Det er mulig å mislike kjøp og salg av sex, men i de fleste tilfeller er det voksne mennesker som av ulike grunner tar helt frivillige valg.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
10 years ago

Politiet er de største narkotika- og sexmisbrukerne i Norge. Sinnsvakt mange politiressursser som blir misbrukt på narkotika og sex. Disse ressurssene burde vært brukt til å hjelpe folk i stedet for å stikke nesen i livene deres og plage dem. Kanskje man hadde sluppet å henlegge så mange saker og løst noe ekte kriminalitet, og respekten for politiet kunne blitt gjenvunnet i belastede nabolag.

stian
stian
10 years ago

ressurser

når de bruker 800-900mill i året bare på cannabis er det ikke rart at det koster og være politi-)

André
André
10 years ago

all sex er handel. noen føler det er best å betale direkte med penger for nærhet i visse tilfeller, andre ikke. Sex (under samtykke) er anti-vold (bra om målet er fred). som vanlig velger staten å bruke vold mot ikke-voldelig adferd (partene samtykker). Uansett, alle som selger noe er horer (inkludert «arbeidere» også så klart). Nei, en trenger ikke like det, men det betyr ikke at løsninga bør være vold. Fint om folk kunne sluttet å bruke voldelige løsninger mot absolutt alt de tror de ikke liker av en eller annen gjerne lite gjennomtenkt grunn. Det er så jævla huleboersk… Read more »

Fra arkivet