Notiser

Etterlysning: FrP-liberalister, hvor er dere?

Fremskrittspartiet er for skattefinansiert skolemat. På sosialdemokratisk vis argumenterer Tord Lien for forslaget på Frp.no.

Av og til er Fremskrittspartiet et skikkelig møkkaparti. Det gjør vondt at sentrale FrP-politikere betegner seg som liberalister, men fronter en politikk som er milevis unna liberalisme.

Høyres Ynge Brox skriver godt om Fremskrittspartiet på egen blogg. Det må være et tankekors for Tord Lien at det er konservative Brox som inntar det beste standpunktet i skolematsaken.

FrP-liberalister, hvor er dere? Gi fra dere lyd og kjemp for sakene! FrP-staten blir større og større!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Roy Steffensen
10 years ago

Vi er litt spredt rundt omkring. Jeg kan vel trygt si at jeg er blitt god på kamelspising siden jeg meldte meg inn i 1997, men jeg velger å ta uenigheter om programmet vårt opp internt, og synes det er den beste strategien. Skolemat har vært en del av FrP’s program siden 2005, samme år som «gratis» skolebøker ble vår politikk. Hvis jeg ikke husker feil var det nesten 50/50 på landsmøtet i disse avstemningene. Jeg har ikke vært med på landsmøter siden 2005, og har også hatt en pause fra å drive aktiv politikk i en del år. Jeg… Read more »

Fra arkivet