Ukategorisert

Dra FpU i riktig retning

Manifestkomiteen ønsker innspill til nytt manifest som organisasjonen skal vedta på landsmøtet i 2012.

Det er rom for betydelig liberalisering av nåværende manifest som ligger ute på Fpu.no. Det er blant annet naturlig at Fremskrittspartiets Ungdom går inn for å legalisere narkotika, for å nevne én viktig sak.

Alle innspill kan sendes inn til hig@frp.no senest 16.november, ifølge Fpu.no. Benytt sjansen alle FpUere!

Manifestkomiteen består av Himanshu Gulati, Sivert Bjørnstad, Eskil Moen, Christer Kjølstad og André Bråthen.

0 0 vurderinger
Vurdering
3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Rune
9 years ago

Er det bare meg eller virker det som om “narkoargumentet” må dras frem i enhver sammenheng her på Liberaleren? En nyansert debatt om liberalistiske forslag kan vel til tider bestå av noe annet dop?

Jeg synes det er synd at det formidles et inntrykk av at fri dop og ingenting annet er den salige veien til liberalistisk frigjøring.

Rune
9 years ago

Jeg skal innrømme at jeg begynner å tenke mer taktisk når jeg vil gjennomføre liberalismen i sin “hardeste” form – her jeg sitter som kommunestyremedlem vil det være direkte ødeleggende for meg og mitt virke om jeg i praktisk politikk hevdet “det ene eller andre” (jeg må vel være litt kryptisk og politisk svulstig her nå) som uansett kun kan gjennomføres nasjonalt. Jeg har derfor valgt en annen vei enn i min “pure” ungdom da jeg konsekvent gikk i mot alle søknader om kommunal pengestøtte osv. Prinsipielt ble jeg den gang alltid stående alene. Nå derimot blir velformulerte forslag om… Read more »

Fra Liberalerens arkiv