Ukategorisert

Trekant-premiere

I dag starter en ny sesong med Trekant på NRK3.

Serien har fått og kommer til å få massiv omtale i mediene. Første sesong av nyskapningen var i fjor, og NRK var fornøyd med programkonseptet. Derfor setter lisenskringkasteren i gang med en ny sesong av Trekant.

Det er forståelig om det kommer reaksjoner på serien. NRK er skattefinansiert i form av TV-lisens. Gjennom lisensordningen må alle med fjernsynsmottaker betale for underholdningen. Det betyr at borgere blir tvunget til å betale for innhold som de forakter. Ingen mennesker bør med tvang betale for noe de misliker!

Liberalerens våte drøm er at debatten som kommer i kjølvannet av Trekant, skal handle om NRK og statens eierskap. Vi mener naturlig nok at statens rolle er som regulator og lovgiver, og ikke som en skattefinansiert aktør.

Mest lest

Arrangementer