Ukategorisert

Den som ler sist, ler best

I sosiale medier ble det fleipet med FrP-politiker Torgeir Trældal. Også Liberaleren hadde en liten artikkel om Trældals engasjement for julemåltidet.

Det er faktisk gjort tiltak til årets høytid. Regjeringen, eller landbruks- og matminister Lars Peder Brekk, har redegjort for Stortinget, at Statens landbruksforvaltning har besluttet å vedta administrativ tollnedsettelse på lam. Det betyr, ifølge Landsbruks- og matdepartementet, at det blir tilstrekkelig med råvare til å dekke produksjonen av pinnekjøtt før jul. Gladnyhet for FrP. Baksiden av medaljen er at perioden med redusert toll kun varer fram til 4. desember.

Politikerne bør redusere og avvikle tollbarrierer fordi det er god politikk, ikke fordi det er jul. Forhåpentligvis fortsetter Torgeir Trældal kampen for friere handel.

Mest lest

Arrangementer