Ukategorisert

Den som ler sist, ler best

I sosiale medier ble det fleipet med FrP-politiker Torgeir Trældal. Også Liberaleren hadde en liten artikkel om Trældals engasjement for julemåltidet.

Det er faktisk gjort tiltak til årets høytid. Regjeringen, eller landbruks- og matminister Lars Peder Brekk, har redegjort for Stortinget, at Statens landbruksforvaltning har besluttet å vedta administrativ tollnedsettelse på lam. Det betyr, ifølge Landsbruks- og matdepartementet, at det blir tilstrekkelig med råvare til å dekke produksjonen av pinnekjøtt før jul. Gladnyhet for FrP. Baksiden av medaljen er at perioden med redusert toll kun varer fram til 4. desember.

Politikerne bør redusere og avvikle tollbarrierer fordi det er god politikk, ikke fordi det er jul. Forhåpentligvis fortsetter Torgeir Trældal kampen for friere handel.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
10 years ago

Helt enig i at tollbarrièrene burde fjernes, og dette burde alle liberalister bli flinkere til å argumentere for. Alle som ikke er med i Senterpartiet burde se at dette er noe ikke bare vi, men også de fattige landene tjener på.

«I forhold til» er for øvrig ikke en preposisjon. Flisespikkeri, men hadde vært greit om Liberaleren var en del av mindretallet som visste dette.

Andreas
Andreas
10 years ago

Se der ja! Dette kan jeg like.

Fra arkivet