Notiser

Heidi med ny jobb

Heidi Nordby Lunde har fått jobb som kommunikasjonsdirektør i Easybring, melder E24.

Heidi Nordby Lunde er godt kjent for Liberalerens lesere som blogger og Høyre-politiker som akkurat nå kjemper om nestledervervet i Oslo Høyre. At hun er liberalist har dessverre blitt nedtonet en del i takt med nye grader i Høyre.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gullstandard
9 years ago

det er fler enn Heidi, som har nedtonet sin liberalisme, i tråd med sine grader. Noen fordi de endrer mening, vil jeg tro, og noen fordi det er bekvemt (det er SVÆRT ubekvemt å være liberalist i næringslivet), og noen fordi de velger å påvirke mer i det stille.

Alle tre kan være aktverdige grunner, men stadig litt trist.

protus
protus
9 years ago

Hvorfor er det svært ubekvemt å være liberalist i næringslivet, Gullstandard ?

Fra Liberalerens arkiv