Ukategorisert

Pengevett?

Det er fascinerende at fremtredende politikere vil lære ungdommer om bruk av penger.

–Ungdom må bli smartere på pengebruk, sa barne-, likestillings- og inkluderingsminister Audun Lysbakken på en konferanse han deltok på i dag.

Mange politikere, Audun Lysbakken inkludert, bruker mye penger og fra vårt ståsted er mye av forbruket ufornuftig. En sjekk på Regjeringen.no, viser for eksempel at ROBEK-listen består av 51 kommuner.

ROBEK er et register over kommuner og fylkeskommuner som må ha godkjenning fra Kommunal- og regionaldepartementet for å kunne foreta gyldige vedtak om låneopptak eller langsiktige leieavtaler.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
9 years ago

For noen tid siden hørte jeg en liten historie som, trass i sin barnlige uskyldighet, sier endel om hvordan vi har innrettet vårt samfunn. Scenen er den idylliske søndagsfrokost; bestemor, bestefar og en liten gutt sitter ved kjøkkenbordet. På et gitt tidspunkt griper guttungen en 0,75 liters melkekartong, heller i et stort glass melk uten å spille en dråpe, og setter kartongen fra seg. “Nå var du flink,”sa bestefar, “som kunne helle melk uten å søle!” “Å ja, men Anders i barnehaven, han søler fælt han,” sa gutten. “Han tar bare melkepappen, og snur den på hue over glasset så… Read more »

Gullstandard
9 years ago

Meget bra, Eivind, bortsett fra pkt nr 5. Skatten bør _alltid_ settes ned.

Fra Liberalerens arkiv