Ukategorisert

Du Christer Falck, du Christer Falck

Å kriminalisere alkohol betyr ikke at alkoholholdige drikkevarer forsvinner. Så mye bør også Christer Falck skjønne.

Det er i Se og Hør at den fargerike Falck fremmer forslag om å kriminalisere alkohol. Forslaget er latterlig, fullstendig håpløst.

Et forbud vil gi et gigantisk illegalt marked. Det er å oppmuntre til organisert kriminalitet. Det bør formynderen Christer Falck forstå.

Det er mulig verden hadde vært et bedre sted uten rusmidler. Å tro på et samfunn uten rus, er å tro på en illusjon.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Joar
Joar
10 years ago

Usikker på om Christer Falck og virkeligheten er bekjente.

b
b
10 years ago

Her synes jeg Liberaleren bommer litt. Kriminalisering av alkohol er ikke håpløst fordi det vil gi et illegalt marked. Da diskuterer man på Falcks premisser, og må innrømme at kriminalisering er lurt hvis man klarer å forhindre veksten av et illegalt marked.

Kriminalisering av alkohol håpløst fordi det krenker vår frihet til å drikke oss dritings (for å si det rett ut). Ja, det er mange som får problemer på grunn av alkohol, men da er løsningen å endre folks holdninger. Falck burde heller gått foran som et godt eksempel i stedet for å kaste seg på «forby-alt-man-ikke-liker»-bølgen.

norskgoy
10 years ago

Endre folks holdninger i fylla? Joda, og så var det realismen da.

Jone
Jone
10 years ago

Vi nordmenn elsker å se det negative i alt. Hva med det positive alkohol bringe med seg? Og hvor mange har ikke reddet jobben sin gjennom en kveld på fylla? Når stresset tar overhånd, nettopp fordi staten forventer vi skal ha en effektivitet på 200%. Så må man ha en timeout. Jeg trenger alkohol et par ganger i måneden for å finne meg i lange dager med ekstremjobbing. en utdypning i økt stressnivå ifølge mitt syn: Det enome skattetrykket på arbeidsgivere og næringsliv gjør at de ansetter færre. Konsekvensen blir da for å fremdeles være konkurransedyktig så kreves det ekstremt… Read more »

b
b
10 years ago

norskgoy: Like realistisk som å tro at alkohol forsvinner ved krimalisering. Men det er uansett ikke relevant hva som fungerer. Hvis Falck føler at han bør moralisere over andre, kan han prøve å oppmuntre folk til endre holdning fremfor å tro at han har rett til å sende politi til å utføre vold mot de som er uenige.

Jone: Riktig, for å ikke snakke om alle som blir kjærester! Skal vi forby alkohol må vi sannsynligvis innføre arrangerte ekteskap hvis vi skal beholde Norges gode fødselsrate!

Fra arkivet