Notiser

Hvorfor Europa er i krise

Byråkratiet har antatt slike enorme dimensjoner at det kveler næringslivet og enhver utvikling, skriver Olav Thon i en kronikk på Aftenposten.no.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
NorgesAnarkisten
NorgesAnarkisten
10 years ago

Tjaa, Olav Thon er inne på noe og det er at byråkratiet kveler mye, og at offentlige utgifter er ute av enhver fornuftig proporsjon (ikke bare i Norge), men dessverre så blir også dette en avsporing. Vi har sentralbanker som styrer pengene (les: gjelden som skapes). Er det ikke ironisk at de styrer etter et inflasjonsmål? Ja jeg vet, mange av dere som har studert «økonomi» har blitt lært at inflasjon er en god ting, men nei, det er ikke det. Inflasjon = penger blir mindre verdt. Det er ikke det samme som økonomisk vekst, dessverre. Økonomisk vekst skjer kun… Read more »

Fra arkivet