Ukategorisert

Ingen Breivik-intervju?

Anders Behring Breivik vil neppe bli intervjuet av journalister etter dagens rapport som fastslår at han er utilregnelig.

Det betyr at terroristen ikke får en talerstol i tiden som kommer.

Tidligere denne uken meldte Journalisten.no at mange medier sto i kø for å få intervjue terrorsiktede Anders Behring Breivik. Forsvarer Geir Lippestad fortalte at samtlige norske medier og flere internasjonale medier ønsker å prate med ham.

Etter at konklusjonen av den psykiatriske evalueringen ble kjent, har mediene snudd.

–Slik konklusjonen foreligger i dag, er han en syk mann. Det sier seg selv at han ikke kan intervjues om han er åpenbart psykotisk, sier sjefredaktør Torry Pedersen i VG til Journalisten.no.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jone
Jone
9 years ago

Jeg tror atat her er det skittent spill i bilde. Å påstå at en slik, “utilregnelig mann”. Kan planlegge en grand masterplan, og å planlegge å være psykotisk i gjerningsøyeblikket slik det ble påstått her er litt far fetched. Jeg kan ikke skjønne hvordan man kan planlegge å være psykotisk. ABB er selvsagt en skam for norge. Det er tydeligvis noe regjering ikke har lyst å prate om. De har ihvertfall ikke lyst til å utsette etterlatte og slikt for denne desperadoens frie ord. Den eneste måten for å være sikker på at de kan nekte ham ytringsfrihet, både gjennom… Read more »

Jim Kendall
Jim Kendall
9 years ago

I cannot entertain that anyone who is prepared to blow up a government building,and thence commence to the cowardly mass-murder of dozens of kids, upon the specious grounds that he would pretend to save Norway from Muslim-immigration policy; I find it appallingly berserk to credit such behavior to but merely criminal intent.
A lot more sane, as a nation, to discredit utterly Breivik’s posture of cultural commitment; and to face “this oncoming train” by de-railing it’s consummate insanity.

Fra Liberalerens arkiv