Notiser

Rusmidler i Norge

SIRUS har utgitt rapporten Rusmidler i Norge 2011.

Rusmidler i Norge inneholder oppdaterte tabeller om forbruk, økonomi, kriminalitet, skadevirkninger og behandling knyttet både til alkohol-, narkotika-, legemiddel- og tobakksbruk. Nytt av året er blant annet tall fra sprøyterommet i Oslo., ifølge Sirus.no.

Rapporten inneholder godbiter for alle som vil liberalisere politikken, men også formynderne finner gunstige tall i rapporten.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lars
Lars
10 years ago

Dette var triste greier for skilling av narkotika ved dødsfall.. Det er jo det som egentlig er det mest interessante.

De skiller de ulike narkotikastoffene når det kommer til beslag etc, men når det kommer til dødsfall så har de generelle tall for alle sammen!

Hva er det de skjuler? Jo nettopp det faktum at ingen har mistet livet som følge av cannabis i seg selv.

Hadde de tatt denne for seg selv, hadde vi sett at det ikke hadde vært noen dødsfall..

NorgesAnarkisten
NorgesAnarkisten
10 years ago

Og hva så om de jukser med disse tallene? Prøver du å komme med et poeng om at cannabis burde legalisereres fordi det ikke har tatt livet av noen, mens alle andre rusmidler burde fortsatt være forbudt? Tilhører du NORMAL-gjengen som er like tragiske som alle andre? (På forhånd unnskyld om det virker som om jeg går løs på deg, jeg bare antar at du har det samme ståstedet pga måten du vinklet din kommentar på, om det er feil så se bort ifra alt som medfølger, det er bare frustrasjon over manglende edruelighet blant mange når det gjelder rusmidler… Read more »

Lars Ihler
Lars Ihler
10 years ago

Heisann, godt å se jeg ikke er alene på kommentering av denne artikkelen 🙂 Jeg vil ikke si at jeg er så veldig NORMAL, da jeg mener min frihet stopper der din starter.. om du skjønner.. Jeg er også veldig på det at alt skal legaliseres, men siden det er svært få som er enige i den tankegangen, vil jeg gjerne ta det trinnvis.. så kan man heller vise til fremgangen vi har med det som er endret på. Grunnen til at jeg er veldig på det med cannabis først, så er det rett og slett fordi flere og flere… Read more »

Fra arkivet