Ukategorisert

Vil ha førjulstid året rundt

Søndager i desember har butikkene lov å ha søndagsåpent. Dette markerer FpU med artikkelen Alle er liberalister i desember.

FpU drar nok liberalismebegrepet litt langt, men det er positivt at ungdomspolitikerne påpeker at ordningen med søndagsåpent fungerer optimalt. Mange butikker skal ha stengt på søndager, men i desember har det politiske flertall sørget for et lovverk som tillater handel i forkant av julehøytiden.

–FpU er kjempeglade for at butikkene får ha åpent på søndager. Vi synes bare det er så snodig at det ikke kan være slik året rundt. Plutselig er det ikke lenger forkastelig for Stoltenberg og Arbeiderpartiet at ansatte blir tvunget til å jobbe på søndager, sier sentralstyremedlem Atle Simonsen.

Det som fungerer 4. desember 2011, bør også fungere 8. januar 2012.

Mest lest

Arrangementer