Ukategorisert

FrP vil avskaffe «Brustad-bua»

Det er viktig å fremme forslag. Det er forslag om mer frihet som vrir politikken i riktig retning.

FrP vil avvikle åpningstidsbestemmelsene og partiet vil avskaffe «Brustad-bua». Stortingsrepresentant Ib Thomsen mener dagens praksis viser at det er behov for å oppheve åpningstidsbestemmelsene i Lov om helligdager og helligdagsfred.

–Hadde det ikke vært behov for søndagsåpent, så hadde ikke butikkene hatt åpent. Vi må tilpasse oss markedet. Vi har et litt annet handlemønster nå. Hvem hadde trodd at vi skulle handle klokken ni-ti på kvelden? Sånn er det, uansett om politikerne liker det eller ikke. Vi har jo også andre yrkesgrupper som jobber på søndager, som helsepersonell, politi, og andre, sier Ib Thomsen ifølge Rogalands Avis.

FrP har fremmet dette og lignende forslag flere ganger. Det er like viktig hver gang å fronte eiendomsrettigheter og avtalefriheten. Denne gangen er det stortingsrepresentantene Ib Thomsen, Solveig Horne, Harald Tom Nesvik og Øyvind Korsberg som gjør noe konkret for å nå målsetningen om et enklere Norge.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer