Notiser

Tjen Folkets sanne ansikt

Tjen Folket er mest kjent som organisasjonen som holder SOS Rasisme i et jerngrep. Tjen Folket er en kommunistisk gruppering som på slutten av 1990-tallet ble satt utenfor det som idag er Rødt. Oppstyret rundt Dagbladets avsløring av juks med medlemsregistre og støtte via statsbudsjettet har skapt bølger og ubehageligheter for mange vanlige medlemmer av SOS Rasisme – og Tjen Folket. Et av dem, en 16 år gammel jente har skrevet om sine tanker i forbindelse med Dagbladets avsløringer. Hennes bloggpost fikk Tjen Folkets Henrik Ormåsen og Kjell Gunnar Larsen i SOS Rasisme til å vise sitt sanne jeg på Facebook. Les mer om hva Ormåsen og Larsen liret av seg, her. Er dette de som skal frigjøre arbeiderklassen i Norge?

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer