Notiser

Tjen Folkets sanne ansikt

Tjen Folket er mest kjent som organisasjonen som holder SOS Rasisme i et jerngrep. Tjen Folket er en kommunistisk gruppering som på slutten av 1990-tallet ble satt utenfor det som idag er Rødt. Oppstyret rundt Dagbladets avsløring av juks med medlemsregistre og støtte via statsbudsjettet har skapt bølger og ubehageligheter for mange vanlige medlemmer av SOS Rasisme – og Tjen Folket. Et av dem, en 16 år gammel jente har skrevet om sine tanker i forbindelse med Dagbladets avsløringer. Hennes bloggpost fikk Tjen Folkets Henrik Ormåsen og Kjell Gunnar Larsen i SOS Rasisme til å vise sitt sanne jeg på Facebook. Les mer om hva Ormåsen og Larsen liret av seg, her. Er dette de som skal frigjøre arbeiderklassen i Norge?

0 0 vurderinger
Vurdering
4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Rødhette
Rødhette
9 years ago

Ungkommunistene drar ut mange millioner årlig av statskassen til mange røde NGO-prosjekter. Og får mange hundretalls årsverk betalt av felleskapet (gjelder ikke bare SOS’ene).

Hvor mye henter Liberaleren-miljøet ut? Hvor mange årsverk finansierer staten dere liberal-smartasser med?

nessie
nessie
9 years ago

Flere sentrale personer i SOS Rasisme har like sentrale verv i Tjen Folket. I følge dommen mot SOS Rasisme “Bevisførselen har videre vist en tøff opptreden overfor personer som har opponert
mot ledelsen”.

Hele dommen kan leses her:
http://www.dagbladet.no/f//10-099377TVI-HAUG.pdf

Gullstandard
9 years ago

Mye artig å lese der, ja. Kommentarer blir egentlig litt overflødig.

Pleym
Pleym
9 years ago

Rødhette, Liberaleren er et frivillig drevet prosjekt der vi som står bak bruker av vår egen tid. Vi får ikke en krone i i støtte.

Mest lest

Fra arkivet