Ukategorisert

Skattekortet

I perioden 15. til 31. desember vil borgerne motta skattekortet for 2012.

Skattekortet skal vise deler av ditt bidrag i 2012 til den såkalte velferdsstaten. Kortet viser hvor mye penger staten skal ta, penger som også går til tilbud og tjenester du ikke kommer til å benytte eller velferdsordninger du misliker svært sterkt. Det er mulig med et Norge uten inntektsskatt, men politikerne må prioritere frihet, valgmuligheter og personlig ansvar.

For liberalister er skatt et verdispørsmål. Det er et spørsmål om hvor mye frihet hver enkelt borger skal ha over eget liv.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
öyvinds
10 years ago

For å finne tiden en eksponensiell funksjon dobler seg er det bare å dele vekst-takten på 70. Norges Bank opererer med «inflasjonsmål» på 2.5%. Det betyr regimet i Norge har som mål å halvere verdien av alle norske sparepenger hvert 28. år. Det er en skult skatt.

Personlig synes jeg det er bedre å fjerne moms enn inntektsskatt, moms rammer samfunnets svakeste i større grad og mer direkte.

Fra arkivet