Notiser

DLF om Iowa-resultatet

På DLFs hjemmeside er det publisert en artikkel med synspunkter på resultatet av Republikanernes primærvalg i Iowa onsdag. Artikkelen inneholder relativt sterk slakt av samtlige av de kristenkonservative kandidatene, samt sentrumskandidaten og vinneren Mitt Romney. Men artikkelen inneholder også kritikk av Ron Paul. Les artikkelen her.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
10 years ago

Objektivistene har alltid vært negative til Ron Paul. Det går mest paa utenrikspolitikk og filosofi. Murray Rothbard og Ayn Rand var jo ikke akkurat buddies. Greit nok med diskusjon og uenighet hvis man holder seg til fakta.

Her ser dere hva som skjer når Paul benytter rammeverket til von Mises og Rothbard til å predikere fremtiden.

André
André
10 years ago

Kan være enig i det med grunnloven, men «Liberty on tour»-gutta presset ham litt på det, og han sa seg enig i at det beste ville vært om folk kunne klare seg uten stat i det hele tatt. RP har gått inn for å opplyse folk om liberalisme og vise at dagens system er illegitimt selv etter statens egne regler. «voted against NAFTA», om Santorum. Men det er jo bra, NAFTA handler ikke om fri handel, det er en restriksjon på handel med mange ord i seg. Fri handel trenger ikke ei svær blekke. Når USA’s myndigheter snakker om fri… Read more »

André
André
10 years ago

Husk at patenter og copyright er det samme som intellektuelt monopol! Patenter bygger alltid på tidligere oppfinnelser og du vet aldri om noen andre har kommet opp med det samme før deg. Det blir også veldig lett at masse idiotiskt enkle ting patenteres og dermed at store sterke bedrifter holder de mindre ute. Patenter hindrer konkurranse OG fruktbart samarbeid! Rand var veldig for patenter, dessverre.

Fra arkivet