Ukategorisert

Borgernes egne penger

At mennesker spiller bort egne penger helt frivillig, er greit. Frihet over egne penger!

Lotteritilsynet har offentliggjort tallene for omsetningen på pengespill som har konsesjon i Norge. Statistikken viser at nordmenn tapte 8,6 milliarder kroner på pengespill i 2010. Spill som ikke har fått myndighetenes tillatelse, blant annet utenlandske nettselskap, er ikke med i statistikken.

Lotteritilsynet mener det brutto ble satset 24,8 milliarder kroner på regulerte pengespill i 2010.

Liberalister ønsker et fritt marked, og vil ha en ny politikk med like konkurransevilkår mellom aktørene som kjemper om kundene. Ny spillpolitikk bør være basert på avtalefriheten og eiendomsrettigheter. På Stortinget er det en opposisjon til dagens restriktive linje, men ingen av stortingspartiene forsvarer et helt fritt marked. Respekten for borgenes egne valg på Stortinget, er ikke stor.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer