Notiser

Åpent brev til Ron Paul

fra “The humble libertarian”, som ikke er fornøyd med rådgiverne til den mest libertarianske blant de republikanske presidentkandidatene. Les brevet her.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
öyvinds
9 years ago

Ron Paul er USAs eneste håp, om det faktisk er noe realistisk håp for den nasjonen. Han har stått fast ved sine liberale synspunkter i mange, mange år – selv om de ikke har vært like populære. Han er klar på at han ikke ønsker mer krig. http://www.youtube.com/watch?v=pzOM6wkS89A Vil han bli valgt til president? Jeg tviler. Jeg tviler ganske enkelt på at valgene i USA er noe i nærheten av reelle, og vi som er oppmerksom på hvor langt den fascistiske eliten i USA er villige til å gå vet godt at de har null problem med å myrde en… Read more »

Mest lest

Fra arkivet