Notiser

Åpent brev til Ron Paul

fra «The humble libertarian», som ikke er fornøyd med rådgiverne til den mest libertarianske blant de republikanske presidentkandidatene. Les brevet her.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
öyvinds
10 years ago

Ron Paul er USAs eneste håp, om det faktisk er noe realistisk håp for den nasjonen. Han har stått fast ved sine liberale synspunkter i mange, mange år – selv om de ikke har vært like populære. Han er klar på at han ikke ønsker mer krig. http://www.youtube.com/watch?v=pzOM6wkS89A Vil han bli valgt til president? Jeg tviler. Jeg tviler ganske enkelt på at valgene i USA er noe i nærheten av reelle, og vi som er oppmerksom på hvor langt den fascistiske eliten i USA er villige til å gå vet godt at de har null problem med å myrde en… Read more »

Fra arkivet