Ukategorisert

I matkø på en søndag

Drammens Tidende viser at byen lever også på søndager, selv om det er restriksjoner på åpningstider.

–Har du sett på Bunnpris? Der går køen fra inngangen helt gjennom butikken og til kassene, sier Nils Sverreson.

Denne søndagen er han sammen med datteren Gabriella (5) på Meny på Åssiden.

Hos Bunnpris på Losjeplassen begynner trafikken å ta seg opp. På spørsmål om hvor mange kunder som besøker butikken, svarer butikksjef Sadik Uysal at forrige søndag var det 1 200 besøkende.

Åpningstidsloven ble opphevet
1. april 2003 ble åpningstidsloven opphevet. Butikkene får stort sett bestemme egne åpningstider. Unntaket er på helligdager og søndager, fordi politikerne ønsker at disse dagene skal være annerledes sammenlignet med resten av uken. Drammens Tidende skildrer på en god måte at byen lever, selv om politikerne ønsker en annerledes dag. Gi alle frihet til å konkurrere på like vilkår! La butikkene bestemme egne åpningstider!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
öyvinds
10 years ago

Dakar lille Norge med restriksjoner og detaljstyring. ICA Nära, som ligger 2 minutter unna meg, stenger hele én time før de gjør ellers i uka på Søndag. Både Ica Maxi og Coop Stormarknad holder åpent 08-22 alle dager. Hvis det er en dag, uansett om det er søndag, helligdag eller hva det måtte være, så er de to åpne. Norge er ett latterlig nisseland.

Jone
Jone
10 years ago

en trenger en svenske for å se sannheten 🙂

Fra arkivet