Ukategorisert

– Brustadbua bør rives

Uttalelsen kommer ikke fra et kapitalistsvin, et redaksjonsmedlem i Liberaleren eller en klassisk liberalist. Nei, nei; det er sosialdemokraten Tore Olsen Pran, leder i Skedsmo Arbeiderparti, som vil rive Brustadbua.

–Viktigere enn mine og andre kunders køproblem, er at Brustadbua gir for dårlig tilbud og utvalg til forbrukerne. Det sier AP-lederen til rb.no.

Fremskrittspartipolitikere har de siste årene frontet og fremmet forslag på Stortinget om å fjerne åpningstidsreguleringer. Uttalelsene fra Tore Olsen Pran viser at det nytter med politisk press. Forslag om mer frihet og frihetshandlinger fra bedriftsledere, drar sosialdemokrater i riktig retning.

Brustadbua vil bli revet. Det eneste som må til er noen nye forslag fra liberale politikere og bedriftsledere som utfordrer dagens forbud.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer