Ukategorisert

Liberalister samles i Skottevik

Fremskrittspartiets Ungdom skal ha sommerleir i perioden 2. til 5. august i Skottevik, en liten plass utenfor Kristiansand.

FpUs sekretariat er rimelig hemmelighetsfull angående sommerleiren, men lover dager med politikk og sosiale sammenkomster. Det er tradisjoner for liberalistisk skolering på sommerleirene som FpU arrangerer.

I en artikkel på Fpu.no, søker organisasjonen etter en stab som kan jobbe med å gjennomføre sommerleiren. Det er ikke spesielt godt betalt, men det er viktige oppgaver på et flott arrangement.

0 0 vurdering
Vurdering
4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Emil
Emil
8 years ago

Nuvel, er FpU virkelig liberalister da ? De fleste er vel tilhengere av en velferdsstat, og derfor ikke liberalister.

Ekte liberalister er i LibUng og DLF.

Marius Reiakvam
Marius Reiakvam
8 years ago

Enig i det Solvik seier. Kan og påpeike at det har heilt klart vert eit auke i antal liberalistar i organisasjonen sidan eg vart med for 5-6 år sidan.

Morten Myksvoll
8 years ago

Vi er mange liberalister som ønsker en mindre stat. Det som skiller FpUere fra mange andre er evnen til å være politikere også i dagens samfunn, med evne til å komme oss i riktig retning.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Roboter iblant ossRoboter iblant oss
    Effektive altruister er mer opptatt av regnestykker, og forstår lite av hvordan mennesker faktisk tenker og føler.
  • FrPs ruspolitiske dobbelstandardFrPs ruspolitiske dobbelstandard
    FrP og KrF står i veien for regjeringens varslede rusreform. At et kristent avholdsparti sitter på bakbena må man forvente. FrPs motstand mot avkriminalisering er vanskeligere å akseptere.
  • Myten om Says lovMyten om Says lov
    Ingen seriøse frimarkedstilhengere tror på Says lov – at tilbudet skaper sin egen etterspørsel og at overproduksjon derfor er umulig. Ikke engang Say trodde på Says lov.