Ukategorisert

Kan bety høyere skatt

Dersom politikerne ikke prioriterer innenfor kjente rammer, vil skattefinansiert tannhelse bety økt skatt.

Det er AUF-leder Eskil Pedersen som kommer med denne ærlige innrømmelsen i en artikkel som Nettavisen har på trykk.

Det er spesielt TV2 som de siste dagene har hatt redaksjonelle saker om at mange nordmenn ikke har råd til å besøke tannlegen. Skattefinansiert tannhelse vil ikke gjøre tannhelsen rimeligere, men kostnadene fordeles på alle som betaler skatter og avgifter. Et urettferdig system, men i tråd med norsk sosialdemokrati.

Skal det offentliges innsats økes på flere områder, vil det bli umulig å senke offentlige utgifter for å redusere skatter og avgifter. Derfor sier Liberaleren nei til ønsker fra sosialdemokrater; tannhelsen er en privatsak og bør være privat også i fremtiden!

Mest lest

Arrangementer