Ukategorisert

Morsom Facebook-forespørsel

Heidi Nordby Lunde har fått en venneforespørsel på Facebook.com som kan omtales som morsom. For det er vel en fleip?

Nordby Lunde skriver selv om forespørselen på egen profil:
«Hei, jeg er også liberalist, og er fascinert over at damer kan være det. Har sett deg i debatter, og lurer på om vi kan være venner?»

–Eeeeh…hvis det er vanskelig å forestille seg at kvinner kan være liberalister, så er vi nok ikke venner, nei…, skriver Nordby Lunde på Facebook.com.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
10 years ago

I min bekjentskapskrets er det dessverre slik at kvinnene står endel lenger til venstre enn mennene. Aner ikke hvorfor, men det har slått meg flere ganger. Noen som har en god forklaring på det? Nordby Lunde er i alle fall en knakende god representant på det motsatte, og det har hun all ære av.

b
b
10 years ago

Eivind Knudsen har helt rett. Det er sikkert fryktelig politisk ukorrekt av meg å si det, men mange kvinner synes at det er komfortabelt at noen «tar initiativ og ordner opp». Helst staten, så slipper man avhengighet til menn. Meningsmålinger viser alltid at kvinner ligger mer til venstre enn menn, og det virker som at jo mer man beveger seg i liberal retning, jo flere kvinner faller av. Unnskyld til Vampus og alle andre liberalistkvinner, men dere vet selv at dere er i mindretall! Jeg skulle ønske at dere hadde vært flinkere til å spre det glade budskap til andre… Read more »

Fra arkivet