Ukategorisert

Alkoholforbud i Unge Høyre

Det er litt komisk at landsstyret i Unge Høyre har vedtatt et reglement som innebærer at åpne arrangement, skal være alkoholfrie.

Vedtaket i landsstyret betyr for eksempel at Landskonferansen 2012 blir et alkoholfritt arrangement. Landsstyret i Unge Høyre består av fylkeslederne, sentralstyremedlemmer og to landsmøtevalgte medlemmer.

Unge Høyre skriver om reglementet på eget nettsted.

Årsaken til at vedtaket er komisk, er at Unge Høyre i flere sammenhenger fronter en politikk som medfører frihet under ansvar. Ettersom Unge Høyre ikke tror voksne mennesker, altså medlemmer over 18 år, kan nyte alkohol på en god måte, blir det vanskelig å overtale resten av befolkningen til å tro på frihet under ansvar i andre sammenhenger. Neste gang du hører en politiker fra Unge Høyre snakke om frihet og valgmuligheter, må du huske at dette er ord som ikke står høyt i kurs i egen organisasjon.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer