Ukategorisert

Alkoholforbud i Unge Høyre

Det er litt komisk at landsstyret i Unge Høyre har vedtatt et reglement som innebærer at åpne arrangement, skal være alkoholfrie.

Vedtaket i landsstyret betyr for eksempel at Landskonferansen 2012 blir et alkoholfritt arrangement. Landsstyret i Unge Høyre består av fylkeslederne, sentralstyremedlemmer og to landsmøtevalgte medlemmer.

Unge Høyre skriver om reglementet på eget nettsted.

Årsaken til at vedtaket er komisk, er at Unge Høyre i flere sammenhenger fronter en politikk som medfører frihet under ansvar. Ettersom Unge Høyre ikke tror voksne mennesker, altså medlemmer over 18 år, kan nyte alkohol på en god måte, blir det vanskelig å overtale resten av befolkningen til å tro på frihet under ansvar i andre sammenhenger. Neste gang du hører en politiker fra Unge Høyre snakke om frihet og valgmuligheter, må du huske at dette er ord som ikke står høyt i kurs i egen organisasjon.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Geir O.
Geir O.
10 years ago

Jeg er Unge Høyre-medlem og dette synes jeg var skikkelig flaut. Som 21-åring blir jeg faktisk litt fornærmet over at jeg ikke blir gitt tilliten fra Unge Høyre til å kunne ta en øl i baren på lørdagskvelden selv om jeg er på politisk konferanse. Og det fra et parti som hevder å tro på frihet under ansvar! Føles som en leirskole. Kommer så klart på denne landskonferansen siden jeg har meldt meg på alt, men det blir fort den siste. Leirskoler er moro det, men det morsomte, og der jeg blir kjent med flest nye, er nok festen –… Read more »

Fra arkivet