Notiser

Ja til cannabismedisin

Medisinsk cannabis er blitt godkjent i form av en munnspray i Sverige. Det samme kan også skje i Norge, melder TV2.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
andré
andré
9 years ago

Æsj, jeg er for full legalisering, og derfor er jeg ikke overlykkelig over dette. Det er bedre enn ingenting, men det er kjipt. Cannabis til medisinskt bruk utvikles mye bedre om det overlates til markedet. Bedre pris og tilnærmet skreddersydd “medisinsk” cannabis om markedet får ta seg av dette. Det er en læringsprosess. Plantevariantene virker forskjellig på forskjellige folk og lidelser uten at det er full forståelse for hvorfor. Det vi trenger er et stort utvalg og en markedspris, ikke statsmonopolpris (medisinkartell-pris) som skattebetalerne skal måtte subsidiere. Dessuten er det folk selv som må bestemme om de har behov og… Read more »

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Liberalister bør være globalisterLiberalister bør være globalister
    Nasjonalisme er en form for kollektivisme. Derfor bør liberalister være globalister.
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.
  • En hyllest til politikerneEn hyllest til politikerne
    Politikere fortjener ofte mer respekt enn de får. Samtidig bør vi ha mindre tro på det politiske systemet.