Notiser

Ja til cannabismedisin

Medisinsk cannabis er blitt godkjent i form av en munnspray i Sverige. Det samme kan også skje i Norge, melder TV2.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
andré
andré
10 years ago

Æsj, jeg er for full legalisering, og derfor er jeg ikke overlykkelig over dette. Det er bedre enn ingenting, men det er kjipt. Cannabis til medisinskt bruk utvikles mye bedre om det overlates til markedet. Bedre pris og tilnærmet skreddersydd «medisinsk» cannabis om markedet får ta seg av dette. Det er en læringsprosess. Plantevariantene virker forskjellig på forskjellige folk og lidelser uten at det er full forståelse for hvorfor. Det vi trenger er et stort utvalg og en markedspris, ikke statsmonopolpris (medisinkartell-pris) som skattebetalerne skal måtte subsidiere. Dessuten er det folk selv som må bestemme om de har behov og… Read more »

Fra arkivet