Ukategorisert

Godt innspill fra Nordby Lunde

Heidi Nordby Lunde kommer med et godt innspill på egen Facebook-profil, et innspill som fortjener langt mer oppmerksomhet enn det trolig får.

Nordby Lunde skriver:
”Begynner å skjønne at av politisk/samfunnsengasjerte mennesker så er jeg en av de få som faktisk har en jobb. De andre har tid til å ta møter, debatter, foredrag, seminarer etc i arbeidstiden. Hever de trygd alle sammen? Alle ansatt i offentlig sektor? Må være heltidspolitiker for å drive politikk? Hvor demokratisk er det egentlig?”

Innspillet har fått flere gode kommentarer, blant annet fra Jon R. Hammerfjeld:

–Det er faktisk et reelt problem. Gjelder ikke bare politikk, men alle verv man kan ta. Lokalpolitikere jobber gjerne i kommunen, fylke eller stat. Litt underlig form for demokrati, skriver Jon R. Hammerfjeld.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Øyvind Treider Olsen
Øyvind Treider Olsen
10 years ago

Nå er ikke jeg på Facebook,så grunnlaget for kommentaren er noe begrenset.Får gå inn på bloggen til Vampus for å se om jeg hadde skivebom 🙂 Selv sitter jeg som kommunestyrerepresentant for Venstre i Inderøy kommune og kun ordføreren er heltidspolitiker.Selv synes jeg idelaistpolitikeren er den beste,for da er det et engasjement som driver en. Tror ikke de politikerene som bla er ansatt i helsevesnet har så mye tid til møter,seminarer og andre møter på dagtid ?

Øyvind Treider Olsen

Øyvind Treider Olsen
Øyvind Treider Olsen
10 years ago

Jeg er arbeidsledig for tiden og bruker det meste av den fritiden jeg da har til to fornuftige ting,søking etter arbeid og politisk virksomhet;i den rekkefølgen 🙂

Øyvind Treider Olsen

Fra arkivet