Ukategorisert

Godt innspill fra Nordby Lunde

Heidi Nordby Lunde kommer med et godt innspill på egen Facebook-profil, et innspill som fortjener langt mer oppmerksomhet enn det trolig får.

Nordby Lunde skriver:
”Begynner å skjønne at av politisk/samfunnsengasjerte mennesker så er jeg en av de få som faktisk har en jobb. De andre har tid til å ta møter, debatter, foredrag, seminarer etc i arbeidstiden. Hever de trygd alle sammen? Alle ansatt i offentlig sektor? Må være heltidspolitiker for å drive politikk? Hvor demokratisk er det egentlig?”

Innspillet har fått flere gode kommentarer, blant annet fra Jon R. Hammerfjeld:

–Det er faktisk et reelt problem. Gjelder ikke bare politikk, men alle verv man kan ta. Lokalpolitikere jobber gjerne i kommunen, fylke eller stat. Litt underlig form for demokrati, skriver Jon R. Hammerfjeld.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer