Ukategorisert

Godt innspill fra Nordby Lunde

Heidi Nordby Lunde kommer med et godt innspill på egen Facebook-profil, et innspill som fortjener langt mer oppmerksomhet enn det trolig får.

Nordby Lunde skriver:
”Begynner å skjønne at av politisk/samfunnsengasjerte mennesker så er jeg en av de få som faktisk har en jobb. De andre har tid til å ta møter, debatter, foredrag, seminarer etc i arbeidstiden. Hever de trygd alle sammen? Alle ansatt i offentlig sektor? Må være heltidspolitiker for å drive politikk? Hvor demokratisk er det egentlig?”

Innspillet har fått flere gode kommentarer, blant annet fra Jon R. Hammerfjeld:

–Det er faktisk et reelt problem. Gjelder ikke bare politikk, men alle verv man kan ta. Lokalpolitikere jobber gjerne i kommunen, fylke eller stat. Litt underlig form for demokrati, skriver Jon R. Hammerfjeld.

0 0 vurdering
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Øyvind Treider Olsen
Øyvind Treider Olsen
8 years ago

Nå er ikke jeg på Facebook,så grunnlaget for kommentaren er noe begrenset.Får gå inn på bloggen til Vampus for å se om jeg hadde skivebom 🙂 Selv sitter jeg som kommunestyrerepresentant for Venstre i Inderøy kommune og kun ordføreren er heltidspolitiker.Selv synes jeg idelaistpolitikeren er den beste,for da er det et engasjement som driver en. Tror ikke de politikerene som bla er ansatt i helsevesnet har så mye tid til møter,seminarer og andre møter på dagtid ?

Øyvind Treider Olsen

Øyvind Treider Olsen
Øyvind Treider Olsen
8 years ago

Jeg er arbeidsledig for tiden og bruker det meste av den fritiden jeg da har til to fornuftige ting,søking etter arbeid og politisk virksomhet;i den rekkefølgen 🙂

Øyvind Treider Olsen