Notiser

Enig med Høybråten!

For en gang skyld er det lett å si seg enig med tidligere KrF-leder Dagfinn Høybråten, som på sin blogg skriver at det er en myte når folk tror KrF har mest å hente ved å samarbeide «til høyre» i verdispørsmål. Om alle eksemplene han lister opp faktisk er verdispørsmål er en helt annen sak.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
10 years ago

Men det de øvrige partier må vurdere er jo om de har noe som helst å hente på å samarbeide med Krf? Jadddda-da, «flertall» er et ord som dukker opp, men til hvilken pris? Husker jeg ikke feil, så oppdaget H i sin tid at det å støtte seg på Sp ble en dyr fornøyelse og vanskelig balansegang. Så vanskelig at en eller annen H-leder uttalte at de aldri noensinne ville vurdere samarbeide med Sp igjen. Og et mini-Krf på vippen blir neppe enklere. Og Ap har vel til dels erfart det samme med sine to mini-støttespillere. Det har blitt… Read more »

Fra arkivet