Ukategorisert

SV-lag vil legalisere narkotika

SV-politikerne ønsker ikke at innbyggerne skal ruse seg i hjel, men de ønsker kontroll med omsetningen. Omtrent slik et bredt flertall har organisert den norske alkoholpolitikken.

Det er St. Hanshaugen SV som vil legalisere narkotika.

–Vi må slutte å forby. I stedet må vi regulere salget, akkurat som vi gjør med tobakk og alkohol. Der har vi svært gode resultater. Ressursene må heller settes inn på å hjelpe dem som får problemer som følge av narkotikamisbruk, sier Kim André Åsheim, leder i St. Hanshaugen SV, til Aftenposten.

Det er fantastisk at et SV-lag ønsker en ny narkotikapolitikk. St. Hanshaugen SV vil gjøre det samme med narkotika som politikerne gjør med en del andre varer og tjenester, nemlig å regulere markedet. Langt fra perfekt, men ti tusen ganger bedre enn dagens forbudslinje.

Mest lest

Arrangementer