Ukategorisert

Grenser for fag?

Skolens oppgaver bør begrenses!

Bente Thorsen (FrP) har sendt inn følgende spørsmål til kunnskapsministeren:
«Stadig flere ungdommer i aldersgruppen 18 til 26 år har problemer med å betale kredittkortgjeld. Dette fører til at de blir registrert med betalingsanmerkninger og kan ende opp med inkassokrav. I tillegg til at de kan havne i gjeldsfella, så kan dette bli et alvorlig problem for ungdommene når de senere skal ta opp lån. Vil statsråden oppfordre til at det på ungdomsskole og videregående nivå gis undervisning i privat regnskap og økonomi slik at ungdommene får bedre kunnskap om dette?»

Bente Thorsen får trolig svar på spørsmålet i spørretimen som er på Stortinget onsdag 7. mars. Forhåpentligvis blir svaret negativt. Det er ikke skolens oppgaver å gi elevene spesiell opplæring i privatøkonomi. Dersom det er behov for slik opplæring, er matematikkfaget en fiasko.

Sett grenser for politikk!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer