Notiser

Nulltoleranse mot narkotika

Høyre har urealistisk nulltoleranse mot narkotika og har hatt det i mange år. Sist vedtatt i krimplanen fra 2010.

I dag presenterte TV2 en narkotikasak i Høyre. Dersom journalister skal henge ut høyrepolitikere som har prøvd narkotika, til tross for nulltoleransen, kommer våren til å bli kjedelig for Erna Solberg. Høyre-politikere er vanlige mennesker, på godt og vondt.

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Trond
10 years ago

Skal de henge ut alle politikere som har tatt seg en blås vil de ha nok forsider til vare ut hele året.

Pleym
Pleym
10 years ago

Erna kan komme til å få den uttalelsen om nulltoleranse og uforenlig med Hs politikk midt i fleisen.

Narkotikabruk og -prøving er ikke akkurat uvanlig blant unge folk. Så medmindre UH-folk og yngre folk i H adskiller seg veldig fra normen, så vil Solberg og resten av partiledelsen slite veldig.

Å forholde seg annerledes til narkotika som rusmiddel enn til alkohol er dobbeltmoralsk.

Hermoda
Hermoda
10 years ago

Det spørs jo litt på typen stoff. Om mannen har kun har røyket noen joints, er jo dette ingenting. Om han derimot har gjentatt bruk av sterke stoffer som heroin, kan man fremlegge saken om at man ikke kan ha en representant som har så nedsatt vurderingsevne, samt er utsatt for press fra sine langere som kan være uheldig i en folkevalgt. Uansett er det for meg uheldig at Solberg blander seg inn i hvem Hordaland Høyre skal ha på stortinget, da der er en sak for fylkeslaget. Om dette dreier seg om å ha røyket litt hasj, vil jeg… Read more »

Pleym
Pleym
10 years ago

Han har visst prøvet kokain – én gang.

norskgoy
10 years ago

Warloe bør henges ut til spott og spe, ikke for narkobruk. Men for hykleri.

Min mening iallefall. Ellers er Solbergs uttalelser om at Warloe nå har det vanskelig noe spesielt. Noen gater nedenfor hennes arbeidssted ville det vært mer dekkende å bruke ordet vanskelig.

Gullstandard
10 years ago

Har stadig ikke klart for meg hva han er arrestert/siktet for. Fordi en av hans dårlige venner glemte pulverert sitt i hans leilighet ?

Fra arkivet