Ukategorisert

Hareide, kom til Nord-Norge!

–Det er ingen grunn til at det ikke skulle være forbudt å kjøre barna til skolen. Barna har godt av å gå, sa KrF-leder Knut Arild Hareide på en konferanse, ifølge Nettavisen.

KrF-lederen er en formynder av verste sort. Forbud mot å kjøre barn til skolen, et vanvittig forslag fra en politiker som drømmer om å bli statsråd igjen.

Mange barn blir skysset til og fra skolen, kanskje mange flere enn Knut Arild Hareide er klar over. Enten skattefinansiert transport eller av foreldre og foresatte. Det er avstander og politiske prioriteringer som avgjør hvordan skyssen blir organisert for elever som trenger hjelp for å komme til og fra skolen. Dersom foreldre og foresatte ønsker å skysse barna, er det en avgjørelse som ligger til familien uten innblanding fra politikerne.

For mange er ikke dette et spørsmål om valg. Avstander gjør at bil og buss er helt nødvendig. Knut Arild Hareide, du er hjertelig velkommen til Nord-Norge i løpet av skoleåret.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gullstandard
10 years ago

Det er vel bedre (for dere) at han blir hvor han er ?

Karsten Eig
10 years ago

Jeg ser det for meg: Politiet stopper en bil med barn i baksetet litt før ni om morgenen: – Jasså, vi kjører barn til skolen? Blås her er du snill. Kan du bevise at du skulle til legen, ikke til skolen?

Fra arkivet