Ukategorisert

Mer narkotika i Høyre

Høyres Svein Flåtten vil tillate hamp.

Nestlederen i Stortingets næringskomité mener å dyrke hamp kan være en utvei til å bedre skrantende norsk bondeøkonomi. Nå utfordrer han landbruks- og matminister Lars Peder Brekk (Sp) til å endre narkotikalovgivningen for å tillate dyrking av planten, ifølge ABC Nyheter.

Liberaleren er én av aktørene som omtaler narkotika med jevne mellomrom. Kanskje er narkotikapolitikken for ofte gjenstand for kritikk i våre spalter. Vi er oppmerksomme på at det kan bli for mye narko.

Ettersom narkotika har blitt en het potet i kjedelige og konservative Høyre, som til og med har en urealistisk nullvisjon, må vi bare konstatere at vi har mye å gå på før vi når grensen. Når til og med Høyre vil liberalisere narkotikalovgivningen, må vi kunne ta oss en «blås». Vår blås er en ny artikkel, et nytt slag for å oppheve forbudslinja. 🙂

Om hamp på Wikipedia.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer