Notiser

FpU tar etter Unge Venstre

Landsstyret i FpU har vedtatt å legalisere narkotika, altså såkalte lette stoffer. Det betyr at FpU går i sporene til Unge Venstre som lenge har jobbet for å legalisere cannabis.

Det er landsmøtet som vedtar manifestet som gjelder for FpU.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
egvilvaanonym
egvilvaanonym
10 years ago

Er det bare ungdomspartier som går inn for å få en mer rettferdig og human narkotikapolitikk? Hvorfor kan ikke «moder» partiene også gjøre dette?

Arild Hansson
Arild Hansson
10 years ago

Fordi dagens unge er endel av informasjons eliten, og tar valg på en kunnskapsbasert måte. Endelig er det fler og fler som skjønner at et forbud ikke fungerer. Det finnes ikke noe bra som har kommet ut av forbudet, dette har heldigvis noen tenkt til å gjøre noe med. Bedre sent en aldri, snart 50 år etter den overdramatiserte og ofte falske informasjonen som gav grunnlag for et forbud. Stå på, min stemme går til det partiet som har dette høyest på agendan. Oppfordrer alle til å gjøre det samme. Om vi så må ta en ting av gangen, så… Read more »

2reJohnsen
10 years ago

@egvilvaanonym Fordi partiene er svært hierarkisk oppbygd og krever konformitet for at man skal få slippe til sentralt. Dermed fører det til at folk som er radikale og vil presse på for å få endringer alltid ender opp i et mindretall hos partiene sentralt. Og det er som regel sentralt ting styres, noe AP er et ypperlig eksempel på. Dessuten er det hevet over enhver tvil at dagens politikere er kontrollkåte til tusen samt at de har latt seg påvirkes av kapitalkrefter som frykter konkurranse ifra narkotiske midler, spesielt i form av medisin. Det beste eksemplet på at narkotikadebatten forsøkes… Read more »

Fra arkivet