Ukategorisert

Bergen Venstre vil legalisere narkotika

For noen år siden fikk Unge Venstre juling av Lars Sponheim fordi ungdomsorganisasjonen ønsker å legalisere cannabis.

Nå er det Bergen Venstre som vil legalisere narkotika. Mine damer og herrer; ting går i riktig retning!

–Narkotika er farlig, det skaper avhengighet og lidelse. Men forbudslinjen og krigen mot narkotika har gjort vondt verre. Derfor mener Bergen Venstre det er på tide å regulere narkotika, ikke kriminalisere det, gjennom et strengt statlig monopol, skriver Bergen Venstre på sitt nettsted.

–Vi vil at det ikke skal være kriminelt å bruke narkotika lenger. Staten må regulere bruken. Dette kan være med å slå beina under store kriminelle nettverk, sier Erlend Horn til TV2.

Bergen Venstre ønsker ikke et fritt marked, men vil regulere politikken. Det er ikke optimal medisin, men det er mye, mye, mye bedre enn dagens forbudslinje med mørk omsetning. Bergen Venstre, velkommen til gjengen!

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Rune helgesen
Rune helgesen
10 years ago

Dette er bra,de eneste som tjener på forbudet er de kriminelle.Landet rundt er det lettere for ungdom under 18 år i få tak i cannabis enn alkohol,da er det bedre med en regulering med aldersgrense og lukketider,hvor man får kjøpt kvalitets sikret cannabis,med mulighet å få kjøpt cannabis med høyt CBD innhold som tar bort angst.

Fra arkivet