Ukategorisert

Dropp OL!

Hvordan er det mulig å forsvare skattefinansiert forbruk på mange titallsmillioner kroner på en OL-søknad?

Det er Aftenposten som har et oppslag om hva en OL-søknad vil koste. Det er naturlig nok vanskelig å komme med en helt nøyaktig sum, men det blir spekulert i en prislapp på over 150 millioner kroner. Over 150 millioner kroner for å lage en søknad? Galskap!

Det er mulig å skaffe sponsorer til søknadsprosessen. Et skattefinansiert OL vil gi Oslo-regionen mange milliarder kroner i skattefinansierte støtte. Private aktører kan, legge merke til ordet kan, nyte godt av skattefinansierte penger. Aktører som tror de kan tjene penger på OL, kan komme til å bidra med penger til søknaden. Uansett vil sluttsummen av et OL i 2022 være negativ for skattebetalerne og det er den viktigste årsaken til at politikerne bør legge OL-saken død.

De som vil arrangere OL bør betale hele festen, uten at skattefinansierte budsjett blir belastet.

Tags:

,
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sondre
10 years ago

Helt enig! OL går aldri med noe økonomisk overskudd til statskassa!

https://www.facebook.com/NeiTilOslo2022

2reJohnsen
10 years ago

Slik Roma brukte ressurser på colosseum bruker dagens stater penger på OL.

Fra arkivet