Ukategorisert

FpUer markedsfører landsmøtevedtak

Hallgeir Ljøstad, nestformann i Kristiansand FpU, sier til Fædrelandsvennen at han ønsker cannabissalg på apoteket.

Utsagnet er i tråd med manifestvedtaket på landsmøtet i FpU. Dessverre møter han motbør både i Fremskrittspartiet og i politiet. Både FrP og politiet forsvarer forbudslinjen, en kurs som er totalt mislykket. Krigen mot narkotika har nedslående resultat, og det er muligens noe av årsaken til at flere og flere ønsker en legaliseringslinje.

Når det er enklere for ungdommer å få tak i hasj enn alkohol, er det beviset på at forbudslinjen har vært en fiasko.

Et fritt marked
FpU forsvarer ikke et fritt marked, noe som burde vært naturlig for liberalister. Hallgeir Ljøstad ønsker et konsesjonssystem og det er vanskelig å forsvare et system med tillatelser for omsetning av varer og tjenester. Likevel er dette systemet betydelig bedre enn totalforbud.

FpU skal ha ros for landsmøtevedtaket, helt uavhengig av hva FrP og politiet mener.

Tags:

Mest lest

Arrangementer