Notiser

Medias oppgave under 22.07-rettssaken

er tema for antibloggeren Magnhilds blogpost «Idag er ikke en minnestund», gjengitt i Aftenposten. Les den her. Hun har gode poenger. Media kan ikke abdisere fra sin oppgave, slik Dagsavisen gjorde med sin forside igår – og Klassekampen med sin fravær av lederartikkel.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
norskgoy
10 years ago

En burde egentlig tenke seg hvordan Israel gjorde det med Eichmannsaken. Direkte på tv. Rubbel og bit. Idag kan også se det på youtube om man måtte ønske.

Det er rimelig falitt av det norske pressekorps at man tar inn «leppeeksperter» for å tolke det som skjer for samfunnet, når en enkelt kan la samfunnet gjøre sin egen mening. At skulle man bli redd for egentlig? At alle som hørte ABB skulle bli som han?

Dette sirkuset som man fryktet ABB skulle stå for, er nå pressen og domstolen selv i ferd med å lage helt selv.

norskgoy
10 years ago

* Hva var det man var så redd for egentlig?

Skulle det stå.

Fra arkivet