Ukategorisert

Profilert motstander av «war on drugs» til Oslo

Ethan Nadelmann, stifter og leder av Drug Policy Alliance kommer til Oslo neste uke, for å delta på Oslo Freedom Forum. Nadelmann er en høyprofilert kritiker av både amerikansk og internasjonal narkotikapolitikk.

Ifølge Oslo Freedom Forums informasjon om årets konferansedeltagere er Nadelmann tilhenger av en narkotikapolitikk fundert på vitenskap, medfølelse, helse og menneskerettigheter. Nadelmann ønsker mer helsefokus i narkotikapolitikken enn fokus på kriminalpolitikk. Han ønsker mindre restriktive lover for cannabis, og å legalisere cannabis til medisinsk bruk i USA.

På Wikipedia kan du lese mer om Drug Policy Alliance og Ethan Nadelmann.

Hjemmesiden til Drug Policy Alliance

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer