Notiser

Høyres venstrevri skaper rom for Venstre og FrP

Aftenposten skriver i forbindelse med landsmøtet som starter idag at Høyre har tenkt å endre politikk overfor fagforeninger. Det er slett ikke sikkert at listen over tiltak som listes opp vil bli tatt godt imot blant velgere som sogner til eller selv driver private bedrifter. Dette vil skape et større rom for Venstre og FrP. Les mer om den nye politikken hos Høyre. Les også Røe Isaksens bloggpost her. Landsmøtet kan du følge her.

7 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Johannessen
10 years ago

De spiller et høyt spill ved å legge seg så tett opp til Ap som dette tydeligvis er et forsøk på. Og Røe Isaksens omfavnelse av 1.mai-feiringen kommer jo i et litt annet lys nå. Faren er vel at noen stiller spm ved om de skal stemme på originalen eller kopien. Jeg er enig i at dette åpner for velgeravgang til f. eks. Venstre.

Elin Ørjasæter
10 years ago

Jeg for min del har bestilt Frps og Høyres program for å lese dem begge. Har alltid stemt Høyre, men vurderer nå Frp. Så jeg er vel en av dem du skriver om her!

Elin Ørjasæter
10 years ago

Jeg synes Venstre har dårlige svar på spørsmål rundt innvandring. Og det er et VELDIG viktig område i politikken. Ved siden av eldrebølgen er innvandringen den største demografiske endring vi har vært vitne til noensinne. Så derfor blir Venstre litt vanskelig for meg.

Gullstandard
10 years ago

De fleste som eier småbedrifter husker nok godt Høires svik mot dem i Bondevik II.
Kjønnskvotering, dobbeltbeskatning, røykelov, antidiskrimineringslov og barskogtyveri. Høire kjørte knallhardt MOT eiendomsrett og sjølråderett over hele linja.

Fra arkivet