Ukategorisert

Hva er tigging?

Høyres landsmøte vil ha forbud mot tigging, men landsmøtet definerte ikke tigging på en god måte. Å tigge er langt mer enn å sitte på Karl Johan med en kopp.

Partiledelsen var imot forbudsvedtaket, men tapte voteringen. Erna Solberg kunne uten tvil vært aktiv i debatten og kanskje fått landsmøtet til å lande på et annet standpunkt. Verdens elendighet eksisterer. Det forsvinner ikke med et forbud og det bør Høyre-politikerne vite.

Eksempel
Nå er det vel utlendinger og rusmisbrukere i byene Høyre ønsker å bekjempe med landsmøtevedtaket, men også Høyre tigger om penger. Forskjellen mellom en rusmisbruker og Høyre er veldig liten.

Mens rusmisbrukeren gjerne bruker byen som sin arena, sender Høyre ut brev til medlemmer og sympatisører. Både rusmisbrukeren og Høyre ber om penger. Rusmisbrukeren uttrykker et ønske om mat og drikke, mens Høyre vil vinne neste valg. TV2 omtalte i fjor Høyres innsamlingsaksjon, som også kan kalles tigging.

Blir det ulovlig å be om hjelp eller om penger, må det være ulovlig for alle. Ikke bare for dem som viser at verdens elendighet eksisterer.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer