Notiser

Støre ignorerer Oslo Freedom Forum

skriver Aftenposten i en kommentar idag. Utenriksminister Jonas Gahr Støre, som er svært opptatt av dialog, prioriterer ikke dette menneskerettighetenes Davos-møte – som Oslo Freedom Forum er blitt kalt. Les kommentaren her.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
10 years ago

Det er vel ingen hemmelighet at venstresiden ikke liker dette arrangementet?

trackback
9 years ago

[…] før OFF ble arrangert i mai ifjor. Mye av den oppmerksomheten OFF fikk handlet nettopp om at UD ikke prioriterte deltagelse på OFF. Først efter intens offentlig kritikk fikk statssekretær Gry Larsen presset inn et besøk og en […]

trackback
9 years ago

[…] som den høflige mannen han er, nevnte ikke at ifjor var reaksjonene på UDs uteblivelse så sterke at statssekretær Gry Larsen ble sendt inn som brannslukker, med en improvisert […]

Fra arkivet