Ukategorisert

KrF vil bekjempe fest

Formynderne vil bekjempe «happy hour», til tross for at norsk alkoholpolitikk allerede er veldig restriktiv.

Tirsdag presenterte Dagrun Eriksen (KrF) forslaget til nytt politisk program for perioden 2013 til 2017. Blant forslag som komiteen går inn for er en innstramming av alkoholloven, slik at det ikke blir mulig å dumpe prisene på utesteder, skriver Politisk.no.

KrF har alltid vært og vil alltid være en festbrems. Eller; de kristne formynderne oppmuntrer til fri flyt av alkohol innenfor boligens vegger og det er ikke god alkoholpolitikk. Det gir økt konsum, fyll, bråk og vold. Forhåpentligvis blir partiet straffet av velgerne. En oppslutning på under fire prosent hadde vært en herlig straff.

Formyndere!

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
    De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.
  • Har du betalt “forsikring” hos staten?Har du betalt “forsikring” hos staten?
    Hva tror du forsikringsvilkårene består av, loven som kan endres eller "samfunnskontrakten" som ingen har sett?
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.