Ukategorisert

Senterungdommen vil legalisere poker

Sandra Borchs vennskap med Ove Vanebo begynner å bli lønnsomt. Nå vil Senterungdommen tillate poker.

–Flere og flere spiller poker og har glede av det. Det kan ikke være så kontroversielt at vi også skal få lov til å spille et av de mest populære kortspillene i Norge, sier Borch til Politisk.no.

Politikere som vil liberalisere den norske spillpolitikken, er dessverre i mindretall. Likevel er det hyggelig at Senterungdommen tar standpunkt som vil bli kritisert av moderpartiet. Senterpartiet er en del av et flertall som har gjort mye for å hindre spill via internett. Det er reklameforbud, det er forbud mot betalingsformidling for pengespill og ja; det er forbud mot poker.

Sandra Borch, velkommen etter!

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Pleym
Pleym
10 years ago

Du må ikke avsløre slikt! Hun har helt sikkert kommet frem til dette standpunktet efter grundig tankeprosess der ideen har modnet over tid. Slik all god politikk skapes.

norskgoy
10 years ago

Jupp. Bare liberalere som kan tenke.

Gullstandard
10 years ago

Ja, som regel ser det slik ut.

Sven
Sven
9 years ago

Forbud og forbud. Alt er forbudt for alle andre enn Norsk Tipping. I 2006 lanserte Svenska Spel (den svenske motparten til Norsk Tipping) nettpoker. Selvfølgelig med samme argumantasjon om alt er så mye mer ansvarlig, om det bare er staten som tjener penger på det. Noe sier meg at Norsk Tipping lanserer nettpoker før det blir flertall på stortinget for en liberalisering av lotterilovgivingen.

Fra arkivet