Notiser

John Fortè i Dagbladet Magasinet

John Fortè, som opptrådte med sin sang «The breaking of a man» under åpningen av Oslo Freedom Forum, er intervjuet av Dagbladet Magasinet. Det fremkommer en viss kritikk av måten opptredenen skjedde på. Om kritikken er initiert av Dagbladet eller Fortè selv er uvisst. For egen del kan jeg bare si at hans sang (som Dagbladet unnlater å nevne) «satte» stemningen for resten av konferansen. Dagbladet opplyser at han ikke fikk presentere seg selv eller snakke om sangen. Men han ble presentert i forkant, og på hjemmesiden. Du kan også se hans opptreden her. Og sjekke ut hjemmesiden hans her.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
10 years ago

Han burde selvsagt ikke vært dømt i det hele tatt, å selge kokain burde ikke være straffbart. Her er det myndighetene som har begått et overgrep og ødelagt en ung manns karriere, og de burde en dag stå til rette for det og utbetale erstatning.

Pleym
Pleym
10 years ago

Der er vi helt enige. Og leser man artikkelen om ham på Wikipedia ser man at han har vært involvert i en del veldedighetsarbeide efter å ha sluppet ut av fengsel. Bl.a er han aktiv i reformarbeide overfor fengselsvesenet. Men det aller viktigste ville jo vært å få en slutt på krigen mot narkotika.

Fra arkivet