Ukategorisert

Idretten vil ha OL i Oslo

Det ekstraordinære idrettstinget ønsker vinter-OL i Oslo i 2022. 90 prosent av delegatene stemte for et skattefinansiert OL.

Idrettsbevegelsen skal nå i dialog med Oslo, nabokommuner og staten. Målsetningen er å få politisk støtte for OL, samt lage et regnestykke som har oppslutning både på Stortinget og i Norges Idrettsforbund.

Et godt tips; det blir vedtatt i Norge å sende en OL-søknad. Mange politikere er så kåte på å kjøpe seg stemmer på skattefinansierte penger, at de går for et OL i Oslo i 2022. Så er det bare å håpe IOC velger andre kandidater enn den norske hovedstaden. At Norge skal bruke flere titallsmilliarder skattefinansierte kroner på en idrettsfest, er galskap. Idrettstinget har i dag oppmuntret til galskapen!

Tags:

Mest lest

Arrangementer