Notiser

Aksjonerte, men….

Denne våren aksjonerte mange bønder for økt skattefinansiert subsidiering, men aksjonene førte ikke fram. Regjeringens tilbud i jordbruksoppgjøret vil bli vedtatt av stortingsflertallet, skriver Dagsavisen.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
9 years ago

For å få slutt på de mest vanvittige og outrerte utslag av streiker (slik som årets bonde-«opprør» og ikke minst årets streik blandt offentlige og vektere) burde man kanskje kunne ende opp med at de streikende risikerer å gå *ned* i lønn som følge av sin streikevillighet? Slik privatansatte faktisk risikerer å streike bort jobben sin. Og slik en anke i en rettssak like gjerne kan ende med at straffen skjerpes heller enn å reduseres. Kommer de med ublu krav så burde de kunne risikere å settes *ned* i lønn gjennom tvungen lønnsnemnd(begrunn det gjerne med at de må dekke… Read more »

Fra arkivet