Notiser

Rekordbeslag!

Harstad-tollerne har beslaglagt 1,2 kilo syntetisk cannabis. Dette er det største tollbeslaget av denne typen noensinne i Norge, ifølge Toll.no.

Å legalisere cannabis vil og må være en vinn-vinn-situasjon. Lovlig cannabissalg gir mindre spillerom for syntetisk cannabis.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
9 years ago

Hvis 1,2 kilo er 400 tusen brukerdoser lurer jeg på hvordan de tror at de noensinne vil stoppe flyten av narkotika. Noen kubikkmeter med dette bortgjemt i et fjell og tilførselen for de neste hundre årene vil være sikret.

stian
stian
9 years ago

de tror ikke at vi kan stoppe det,men de kan gjør det vanskligere for folk som bruker uloveligestoffer det er den omtanken samfunet har for folk som som bruker noe annet en alkohol,GJØRE DET VANSKLIG

Anonym
Anonym
9 years ago

Visjonen har hele tiden vært at Norge skulle være et «narkotikafritt samfunn» og at politikken er basert på «nulltoleranse». Så jo, de har hele tiden basert seg på troen på at de kan stoppe det helt.

Hvis eneste respons på den massive vanliggjøringen av bruk, der et massivat antall vanlige mennesker i Oslo bruker cannabis hele livet på omtrent samme måten som alkohol, er at man nå ikke lenger tror på denne visjonen, men ikke da skal stille mer grunnleggende spørsmål til den, men bare påstå at man skal «gjøre det vanskeligere» så er dette ganske innbitt.

Fra arkivet