Notiser

Narkostrøm i norske fengsler

Det er P4 som melder at tillitsvalgte mener det er umulig å få kontroll på narkostrømmen i norske fengsler.

I fengslene har de innsatte minimalt med spillerom sammenlignet med livet utenfor murene. Likevel er det mye narkotika i norske fengsler. At vi har politikere på Stortinget som tror på nulltoleranse, er underlig. Nulltoleransen er meningsløs når ikke en gang fengslene er narkotikafri sone.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
9 years ago

Ikke en gang i et kontantløst samfunn eller under totalitært diktatur vil det være mulig å få slutt på «narkotika».

ObligatoriskNavn
ObligatoriskNavn
9 years ago

Det er ikke underlig at politikerene tror på et narkotikafritt samfunn, da 1) psykologisk forskning viser at folk har bedragerske hjerner som lar dem tro på det de vil uansett, og 2) det er nok velgere som ikke liker usympatiske narkomane og narkotika, og dermed har sterke incitamenter til å tro på narkotikafrie samfunn.

Fra arkivet